Ik & de auto

Wie ben ik

Vaste instructeur bij De Groene Golf ben ik, Krijn Hemminga. Ik ben een enthousiaste, altijd vrolijke en begripvolle rijinstructeur, maar – zeker als het moet – streng en precies.
En veiligheid voor ons allebei staat altijd bovenaan. Dus ik stuur of rem wel mee als het nodig is hoor.

Voor het leerproces van de cursist, vind ik het heel belangrijk dat er in de auto een ontspannen sfeer is. Geen druk, en alle ruimte om te leren. En fouten maken mag altijd, want anders heb je die rijlessen toch niet nodig?

Voordat ik rijinstructeur werd, ben ik lange tijd wiskundeleraar geweest op een middelbare school. Ik gaf les van eerste klas VMBO-basis tot en met 6VWO.
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en na het behalen van mijn bevoegdheid als rijinstructeur ben ik gestart met De Groene Golf.

De auto

De auto, De Groene Golf, is natuurlijk een Volkwagen Golf7. De Golf heeft het ideale formaat als lesauto, precies het gemiddelde van wat er in Nederland rondrijdt.

De auto is altijd schoon, van buiten én van binnen.

De Groene Golf is een moderne auto, met heel veel comfort en gemak. In de Golf zijn stoel en stuur eenvoudig in te stellen zodat elke cursist een prettige én veilige zitpositie kan vinden.
De ingebouwde navigatie is duidelijk en zorgt ervoor dat jij prima zelfstandig leert rijden tijdens de lessen en het rijexamen.
De auto is uitgerust met allerlei moderne ADAS-hulpsystemen (Advanced Driving Assistent Systems), zoals adaptive cruise control, dode-hoek-verklikker, start-stop-systeem, enz… Je leert deze systemen gebruiken en de voordelen én nadelen hiervan worden besproken.

%d bloggers liken dit: